Maksutavat

Korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Peltisepänliike K. Laine käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Peltisepänliike K. Laine toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Peltisepänliike K. Laine huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.


Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.


Lasku- tai osamaksu

Kun maksat ostoksesi Euroloanin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa.

Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille.

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan-laskulla tai osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan, mikäli ostokset toimitetaan muuhun kuin Väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Lasku/laskut toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ostosten toimitusosoite on valinnainen.

Lue lisää Euroloan-maksutavoista osoitteesta: https://www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu